wave
wave
wave
wave
wave
wave
wave
wave

Play the game

De tweede stroomversneller maakt jouw meester van de interne processen. Voel jij je onderdeel van het spel? Altijd zoeken naar verbetering en creatief te werk gaan. Ben jij een aanvaller of een verdediger? Herken jouw rol binnen het team en denk ‘Out of the box’ om continu efficiënter te werk te gaan.

act as one tribe

De derde stroomversneller maakt van de organisatie een geoliede machine. Welke bijdrage lever jij? Welke rol vervul jij? Een goede samenwerking begint bij vertrouwen. Beweeg door het team en de organisatie om elkaar aan te moedigen en af te lossen. “Together, each achieves more”. Wij geloven dat gezamenlijke doelen alleen bereikt worden als iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft.

refresh yourself

De vierde stroomversneller zorgt voor het nieuwe zelf. Heb jij het gevoel dat jij jezelf ontwikkeld binnen de organisatie? Dat jouw persoonlijke groei sneller of beter kan? Wij stimuleren het gevoel van autonomie, het hebben van purpose en de persoonlijke expertise. Het gaat om wat jij kan, wilt, voelt en doet binnen de organisatie.

kiss & ride

De vijfde stroomversnellers leert hoe succes gevierd moet worden. Hoe vier jij de successen die je hebt behaald? De wetenschap laat zien dat dopamine verslavend werkt. Wij vieren elk succes zó dat jij streeft naar het behalen van nieuwe successen. Ontdek de balans in het vieren van succes dat werkt voor jou én het team.